Kyselytutkimustyökalu
LUO FACEBOOK KYSELYITÄ HELPOSTI EXAMINAREN AVULLA.

Facebook liitännäisemme avulla voit helposti lähettää kyselyjä, jotka uudelleenjaetaan eri puolille maailmaa.

  • Kysy maailman suurimmalta sosiaalisen verkoston yleisöltä.
  • Hanki heidän mielipiteensä, mieltymyksiään ja inhokkinsa.
  • Saat tulokset joustavassa, kätevässä muodossa ja yhdistä ne toiseen viestintäkanavaan.

    Kokeile nyt!
 

 

Aktivointi yhdellä klikkauksella.

Voit saada Facebookin tutkimus/ kyselylomake aktivoitettua yhdellä klikkauksella. Voit sen jälkeen levittää linkin yhdellä viestillä tai mainostaa sitä Facebookin mainoksissa. Vastaanottajat vastaavat suoraan Facebookissa poistumatta ulkoiselle kotisivuille. Laajennuksemme liittää myös vastaanottajien sukupuolen ja demografiset tiedot tutkimuksen vastauksiin.

Kokeile nyt!

 

Ota yhteys taustatietojen jakoon.

Kaikki vastaanottajat, jotka haluavat vastata Facebookin tutkimukseesi/ kyselyysi jakavat sellaisia tietoja, kuten sukupuolensa, maansa ja paljon muuta Examinaren tilillesi. Näin voit analysoida tulokset yhteiseen tietoon perustuen. Vastaanottajat saavat ilmoituksen ennen kyselylomakkeeseen kirjautumista ja heidän tulee hyväksyä, että heidän tietonsa jaetaan.

Kokeile nyt!

 

Facebookin kyselylomakkeet antavat yleensä suuren määrän määrällistä tietoa.

Koska Facebookin käyttäjiä on paljon ympäri maailmaa, se on tehokas työkalu keräämään määrällistä tietoa. Se auttaa sinua myös määrällisen tiedon kanssa, tietenkin, kunhan kampanjasi on suunnattu oikeille kohderyhmille.

Kokeile nyt!

 

Laadullinen tieto ja määrällinen tieto?

Facebookin tutkimukset ovat tulleet yhä suosituimmiksi. On kuitenkin olemassa aina uusia tapoja saada laadullista tietoa. Mikäli tarvitset yksilöllisen ratkaisun tai perehdyt erityiseen projektiin ja tarvitset apua, niin kokeile yrityspalveluitamme. Asiantuntijamme ovat aina valmiit auttamaan sinua.

Kokeile nyt!