Our Polls are not only Polls, they are Magic!

Me kutsumme sitä Taika Kyselyksi, lue lisää ja saat selville, miksi!

Taika Kyselyt ™ on Examinaren kehittämä teknologia, jonka avulla voit luoda galluppeja internetissä tai matkapuhelimella (SMS) tapahtuvan äänestyksen avustuksella, jossa on monipuoliset mahdollisuudet ja asetukset.

Gallupit SMS:n kautta, aseta se 2 minuutissa.

Taika Kyselyt™ tekstiviestinä toteutetaan niin, että sinä kirjoitat äänestyskysymyksesi ja heti, kun klikkaat painiketta, kaikkien matkapuhelimet ympäri maailmaa voivat lähettää vastauksen takaisin tekstiviestillä. Saat SMS-koodin, jonka jokainen vastaanottaja laittaa vastauksensa eteen tekstiviestiin ja Examinare lajittelee vastaukset kyselyysi.

Asettaminen kestää 2 minuuttia ja voit luoda ensimmäisen Taika Kyselyn heti, kun Examinaren tilisi on perustettu. Voimme tietysti myös toimittaa sinulle paikallisen numeron pyynnöstä parhaaseen hintaan maailmassa.

Verkkosivustoäänestys

Heti kun lisäsit kysymyksesi Taika Kyselyihin™, olet valmis toteuttamaan se verkkosivullasi. Ota HTML-koodi ja kopioi-liitä se verkkosivullesi. HTML-koodia ei tarvitse muuttaa, kun kysymystä tai vastauksia päivitetään. Taika Kyselyt™ päivittää HTML-muodon sisällön, kun teet säätöjä Examinaressa.

Twitter äänestys

Kaikki Taika Kyselyt™ liitetään Twitteriin. Yhdellä twiitillä käyttäjäsi voivat saada äänensä lasketuksi. (Käyttäjän on sallittava tilinsä liittämistä Twitteriin). Äänestäminen Twitterin kautta on ilmaista, ei maksa mitään ja voidaan käyttää luokkahuoneissa ja konferensseissa.

Trusted Worldwide

Latest News