Luo kutsuikkuna verkkosivuille

Voit kutsua sivustosi kävijöitä verkkosivullesi käyttämällä valmiita ponnahdusikkunoita. Tämä toiminto eroaa normaaleista ponnahdusikkunoista, koska virustorjunta ja ponnahdusikkunoiden esto eivät rajoita tätä.

Aloita julkaisemalla kyselysi "julkisessa tilassa". Siirry "Kyselyt"->"Muokkaa" kyselyssä, johon haluat lisätä ponnahdusikkunan ja klikkaa "Jaa". Täältä löydät vaihtoehdon "Vaihtoehtoinen (JavaScript Pop-up).

Aloita valitsemalla haluamasi värityyli klikkaamalla eri tyylejä. Kun löydät sen, jota haluat käyttää, sinun on lisättävä viesti, jonka vastaajat näkevät, kun kutsut heidät tutkimukseen. Voit lisätä tiedostoja viesti-ikkunaan.

Kun koet, että kutsuikkunasi on valmis levitettäväksi, klikkaa "Näytä" -painiketta saadaksesi verkkosivustollesi syötettävän koodin. Kutsuikkuna näkyy vain kerran sivuston kävijää kohden. Jos tarvitset apua tavallisen kutsuikkunan sujuvuuden ja suunnittelun mukauttamiseen, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Huomaa: Kun lisäät kuvia julkaisijakenttiin, näkyviin voi tulla varoitus. Tämä varoitus on normaali ja se voidaan turvallisesti ohittaa. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä tukitiimiimme.