Luo/ muokkaa kyselyä

LUODAKSESI UUDEN KYSELYN, NOUDATA ALLA OLEVIA OHJEITA:

Aloita klikkaamalla "kyselyt" menussa, klikkaa "luo uusi kysely" sivupalkissa. (Katso luomisosio alla)

Jos haluat lisätä uuden kysymyksen olemassa olevaan kyselyyn, siirry kohtaan ”kyselyt” ->”muokkaa” siinä kyselyssä, jota haluat muokata.

Täytä kyselysi nimi, nimi ei näy vastaanottajillesi, valitse sitten vastausmenetelmäsi alla olevien ohjeiden mukaisesti:

MONIVALINTAKYSYMYS (1 VASTAUS MAHDOLLINEN)

"Monivalintakysymys (1 vastaus mahdollinen)" antaa vastaanottajille useita vastauksia, joista he voivat valita vain yhden. Anna valintasi kentässä "Valinnat (1 riviä kohden)".

Jos haluat, että vastaajat voivat kirjoittaa tekstiä käyttäessään esimerkiksi "Muu" -vaihtoehtoa, voit aktivoida 1 valinnan vapaatekstiksi valitsemalla sen vaihtoehdon alla olevasta ruudusta "Vapaateksti".

MONIVALINTAKYSYMYS (EI YHTÄÄN TAI USEITA VASTAUKSIA MAHDOLLISTA)

Jos haluat vastaajien pystyvän vastaamaan enemmän kuin yhteen vaihtoehtoon kysymyksessä, voit käyttää tätä vastausmenetelmää. Oletuksena tämä vastausmenetelmä antaa vastaanottajien ohittaa kysymys.

Jos haluat yhdistää vaihtoehtoja vapaatekstikentän kanssa, voit ruksata vapaatekstikenttää keskustelun alaosassa.

Jos haluat poistaa vastaanottajilta mahdollisuuden ohittaa kysymys, voit muuttaa nämä asetukset klikkaamalla muokkausvalikosta "Lisäasetukset" ja aktivoimalla vaihtoehdon "Tyhjät vastaukset ei mahdollisia, kun kysymys on pakollinen."

VAPAATEKSTIKYSYMYS

Tämä vastausmenetelmä antaa vastaajille mahdollisuuden kirjoittaa vapaatekstivastauksia.

Huomioi tässä osiossa oleva informaatioteksti.

OSGOOD-ASTEIKKO (ASTEIKKO JOSSA VASTINEOSAT)

Osgood-asteikkoa käytetään normaalisti arvoa ja mielipiteitä arvioivissa kysymyksissä, jotta saadaan käsitys siitä, mitä mieltä vastaanottajat ovat tuotemerkistä. Käyttääksesi tätä kysymystä, tarvitset vähintään 2 riviä -/+ kentissä ja valitun asteikon välillä 3-7.

Jos haluat luoda kyselyn siitä, mitä mieltä ihmiset ovat saamastaan asiakaspalvelusta jne. voit käyttää toistakin vaihtoehtoa "kaltevuusasteikko". Muista, että sinun tulisi käyttää Osgoodin asteikkoa vain sellaisilla ihmisillä, joille tämänkaltaisiin kysymyksiin vastaaminen on tuttua.

KALTEVUUSASTEIKKO

Kaltevuusasteikko sallii sinulle sellaiset kysymykset kuten ”Mitä mieltä olet meidän...” ja yhdistää tähän kysymykseen kaltevuuden asteikon, jossa vastaajat voivat arvostella yrityksesi eri osastoja. Voit toki kysyä muita kysymyksiä tällä vastausmenetelmällä.

Ensimmäiseksi valitse oikea määrä ”Asteikko vastaosien välillä”, sitten kirjoita vähintään 2 vaihtoehtoa ”Vaihtoehdot (1 per rivi)”.

OHJEET

Ohjeet eivät ole kysymys sinänsä, tämä vastausmenetelmä näyttää tekstilohkon, jossa voit tiedottaa vastaanottajiasi. Erittäin käyttökelpoinen kuvaillessa monimutkaisempaa aluetta kyselyssäsi ennen kuin vastaaja jatkaa.

VAPAATEKSTIKYSYMYKSET (USEITA VASTAUKSIA KIRJOITETAAN)

Tämä vastaustapa auttaa sinua luomaan joukon vapaatekstilaatikoita, jossa voit tehdä jokaisesta vapaatekstilaatikosta vastaamisen pakollista tai ei-pakollista.