Käännä kyselysi toiselle kielelle.

Examinaren Kyselytyökalun avulla voit luoda samaan kyselyyn eri kieliversioita. Aloittaaksesi kyselyn kääntäminen, klikkaa "Käännä" -painiketta vasemmalla valikossa.

Sinulla on käytettävissä kaksi versiota tehtävän toteuttamiseksi. Valitse huolella sinulle sopiva.

Luo uusi kieliversio saman kyselyn sisällä.

Jos haluat antaa vastaajille mahdollisuuden valita kyselysi kieliversion, valitse tämä vaihtoehto. Vastaajasi näkevät kielivalinnan sekä kyselyn kaikki käytettävissä olevat kieliversiot.

Luodaksesi kieliversio, valitse ensin käännöskielesi:

Aseta kysymysten ja vastausvaihtoehtojen käännökset sopiviin kenttiin. Jokaisen kysymyksen alapuolella näet "Tallenna" -painikkeen.

Klikkaa sitä joka kerta, kun olet suorittanut kysymyksen kääntämisen.

Kun klikkaat kysymyksen alla olevaa "Tallenna"-painiketta, se muuttuu vihreäksi, mikä tarkoittaa, että sen käännös valitulle kielelle on tallennettu Examinaren järjestelmään.

Jos haluat poistaa nykyisen kieliversion, napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa "Poista" -painiketta. Muista, että tätä toimintoa ei voi peruuttaa!

Laita käännökset ja tallenna ne kaikille kyselysi kysymyksille, jotta kieliversio saadaan valmiiksi.

Huomaa, että jos teet mitään muutoksia alkuperäisen kysymyksen tekstiin, sinun on myös muutettava sen kieliversiota. Muuten kysymyksen kääntäminen ei ehkä toimi kunnolla.

Luo erillinen kieliversio kyselytiedostostasi

Jos et halua lisätä kielen vaihtajaa kyselyysi vaan sen sijaan haluat luoda erillisen kieliversion, valitse Käännöskonsoli.

Valitse täällä kieli, johon kysely käännetään ja täytä tarvittavat käännöskentät. Sivun alalaidassa on painike "Tallenna käännöstiedostoon". Se luo ".examinare" -tiedoston, joka voidaan tuoda Examinaren järjestelmän Kyselyt-osioon ja muokata sitten tavalliseen tapaan.

Mikäli sinun tarvitsee kääntää jo aiemmin tallennettu ".examinare" -tiedosto toiselle kielelle, siirry Käännöskonsolin tuontiosioon osoitteessa https://manual.examinare.com/tools/translate/. Lataa ".examinare" -tiedostosi ja voit kääntää ja työskennellä sen kanssa edellä kuvatulla tavalla.