Kyselytutkimustyökalu
 
TAVOITA KAIKKIA EXAMINAREN PUHELINKYSELYILLÄ.

Examinare on muutakin kuin vain tehokas tutkimustyökalu verkossa. Tarjoamme myös puhelinlinjalaajennuksen ja voit lisätä tämän palvelun Examinaren tilillesi. Puhelinkyselypalveluyhteytemme voi soittaa mihin tahansa numeroon maailmassa hämmästyttävään hintaan. Meillä ei ole mitään rajoituksia sille, kuinka monelle vastaanottajalle voidaan soittaa. Ainoat rajoitukset ovat Examinaren tilisi asettamat rajoitukset.

Kokeile nyt!

Tutustu puhelintutkimuksen esittelyversioon. Soita numeroon +46 18 800 80 20

 

Ratkaisumme toimii kaikille.

Jos sinulla on puhelinvaihde, tiedämme, miten asentaa kaiken puolestasi, jos ei, älä huolehdi - voimme silti tehdä siitä toimivan sinulle. Sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä, kertoa meille millainen puhelinratkaisu sinulla on ja me autamme sinua saamaan sen toimimaan.

Kokeile nyt!

 

Pystymme käsittelemään suuren määrän puheluita samaan aikaan.

Examinaren pilvipuhelinpalvelun avulla käsittelemme kaikki puhelusi ja varmistamme, ettei sinulta lopu koskaan puhelinlinjat kesken. Olemme käsitelleet suuren määrän puheluita, jopa 5000 soittoa / minuutti ja tämä ei ole edes lähellä rajaamme.

Kokeile nyt!

 

Mitä tahansa kieltä voidaan käyttää.

Järjestelmämme voi käyttää mitä tahansa silmukassa olevaa kieltä. Koska puhelinkyselyjärjestelmämme käyttää äänitiedostoja, joita voit tallentaa tai lataa - vain mielikuvitus on rajanasi.

Kokeile nyt!

 

Examinaren puhelinkysely raportoi suoraan Examinaren tuloksiin ja kaavioihin.

Puhelinkyselyratkaisumme raportoi kaikki puheluiden tulokset Examinaren kyselyysi. Tällä tavoin varmistamme, että sinä et koskaan tarvitse 2 järjestelmää kattamaan tarpeitasi. Examinarella on kaikki mitä tarvitset.

Kokeile nyt!

 

Puhelintutkimuksen esittely.

Saadaksesi käsityksen puhelintutkimuksen toimivuudesta asiakkaillesi, soita numeroon:

+46 18 800 80 20

Puhelintutkimuksemme esittelyversio vastaa puheluusi ja kysyy muutamia kysymyksiä.

 

Miten pääset alkuun?

Jos sinulla on jo Examinaren tili, sinun on lisättävä puhelintutkimuslaajennus. Tämä voidaan tehdä ottamalla meihin yhteyttä.

Jos sinulla ei ole Examinaren tutkimustiliä, tilaa se suoraan Hinnasto-sivultamme ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, chatilla ja autamme sinut puhelintutkimuksen alkuun.