Kyselytutkimustyökalu
 

Luo omia kyselyitä ja tutkimuksia oikealla tavalla Examinaren tutkimustyökalun avulla.

Löydät kaikki täydellisen tutkimuksen tekemiseen tarvittavat kysymystyypit Examinaren kyselytyökalusta. Käyttäjiämme ei ikävystytetä teknisillä tiedoilla ja vastaanottajat tietävät aina, miten kyselyihisi vastataan.

Esimerkki kyselylomakkeesta:
Tietokoneversio (Smartphone/Tablet/Desktop)

Kännykkäversio (Wap/2G/3G)
 

Examinaren moduulit & integraatiot

SAATAVILLA OLEVAT VASTAUSMENETELMÄT:

Monivalintakysymys (1 oikea vastaus)

Yleisimmin käytetty tutkimuksissa ja kyselyissä. Voidaan myös yhdistää palautetekstikenttään niin, että voit saada enemmän tietoa helposti.

Tavallisia käyttöesimerkkejä:

- Sukupuoli
- Ikäviitteet
- Kyllä tai ei kysymykset
ja paljon muuta.

Kokeile nyt!

Monivalintakysymys (ei yhtään tai useita oikeita vastauksia)

Käytetään useimmissa tutkimuksissa, joissa haluat vastaanottajan vastaavan yli 1 vaihtoehtoon. Examinare tallentaa myös sen, mikäli käyttäjä ei vastaa mitään ja voit myös tehdä tästä kysymystyypistä pakollisen.

Tavallisia käytön esimerkkejä:

- Palveluun liittyvät kysymykset
- Käyttöön liittyvät kysymykset
- Vaihtoehtojen valinta
ja paljon muuta.

Kokeile nyt!

Vapaatekstikysymys (1 oikea vastaus kirjoitetaan)

Käytetään, kun halutaan vastaanottajan vastaavan kirjoittamalla tekstiä. Kehittyneempi versio tästä kysymystyypistä on ”Vapaatekstikysymys (useita vastauksia)”.

Tavallisia käytön esimerkkejä:

- Kirjoita nimesi
- Kerro meille mielipiteesi
- Miksi et pitäisi ...
ja paljon muuta.

Kokeile nyt!

Osgoodin asteikko (asteikko, jossa on vastineosat)

Osgood-asteikko on yleisesti käytetty kyselylomakkeissa, jotka käsittelevät tuotemerkkiä ja tunnetta. Perusajatuksena on asettaa erilaisia tunteita toisiaan vastaan. Asteikko voidaan säätää 2 ja 7 pisteen välillä.

Tavallisia käyttöesimerkkejä:

- Lämmin vs. kylmä
- Kirkas vs. tylsä
- Älykäs vs. tyhmä
ja paljon muuta.

Kokeile nyt!

Kaltevuusasteikko

Käytetään moniin palveluun liittyviin kyselyihin, jossa vastaanottaja arvostelee eri osastojen palvelutasoa esimerkiksi tuen, laskututuksen. Yksi kaltevuusasteikko voi vähentää useiden kysymysten käytön, mutta tehdä kyselystäsi edistyneemmän tavalliselle vastaanottajalla ja tällöin vähentää äänien määrää.

tavallisia käytön esimerkkejä:

- Miten arvioisit osastojamme: tuki, laskutus, tekninen tuki, myyntiosasto
- seuraavien tekijöiden kautta, miten sinä arvioisit meidän: hintoja, tukea, ratkaisuaikaa, ystävällisyyttä
ja paljon muuta.

Kokeile nyt!

Ohjeet

Ohjeet eivät oikeastaan ole kysymystyyppi, mutta sisältävät yksityiskohtaisemmat selitykset seuraavista vaiheista ja voidaan käyttää missä tahansa kyselyn tai tutkimuksen osaa.

Voidaan käyttää selittämään:

- Seuraavat vaiheet
- Miten ajatella Osgood- tai kaltevuusasteikon kysymyksiä arvostellessa
- Voi sisältää yleistietoa
ja paljon enemmän.

Kokeile nyt!

Vapaatekstikysymys (voidaan kirjoittaa useita oikeita vastauksia)

Vapaatekstikysymykset (useampi vastaus kirjoitetaan) on kehittyneempi versio alkuperäisestä vapaatekstikysymyksestä. Kaikki kentät voidaan tehdä pakollisiksi vai vapaaehtoisiksi ja ne auttavat tiedon saamisessa vastaanottajilta.

Tavallisia käytön esimerkkejä:

- Täytä: nimi, osoite, postinumero ja maa.
- Täytä sarjanumero ja tuote, jota käytät meiltä jättääksesi tukipyynnön.
- Tarkista ja korjaa seuraavat tiedot
ja paljon enemmän.

Kokeile nyt!

VASTAANOTTAJAT

Tavoitat yleisösi kaikkien mahdollisten viestintäkanavien, kuten elektronisten laitteiden, verkkosivujen tai tavallisen puhelinlinjan kautta. Riippuen kohdeyleisön erityispiirteistä ja yrityksesi tavoitteista, lähettämäsi kyselyt voivat olla julkisia tai yksityisiä.

Kokeile nyt!

 

Julkiset tutkimukset & kyselylomakkeet.

Käyttämällä julkista kyselytoimintoa, voit jakaa kyselyäsi joko verkkosivullasi olevan linkillä tai esimerkiksi lähettää se kuukausittaisessa uutiskirjeessäsi. Kaikki julkisessa tutkimuksessa kootut vastaukset ovat 100% nimettömiä.

Kokeile nyt!

 

Yksityiset tutkimukset & kyselylomakkeet.

Käyttämällä yksityistä kyselytoimintoa, voit lähettää henkilökohtaiset sähköposti- tai matkapuhelinkutsut vastaanottajillesi. Jokainen kutsu sisältää henkilökohtaisen linkin ja Examinaren kyselytyökalun varmistaakseen, ettei vastaanottaja vastaa kahdesti. Kaikki yksityisen tutkimuksen vastaukset voidaan jäljittää henkilöön (henkilöihin), jotka ovat vastanneet kyselyyn, mutta voidaan tehdä 100% nimettömiksi loppuraporteissa.

Kokeile nyt!

RAPORTOINTI

Online kyselysi tulosten määrästä riippumatta, vastausten analysointi tehdään automaattisesti reaaliajassa. Raporttien luomisen prosessi ja esittely on intuitiivista ja helppoa. Se järjestetään erilaisilla alla listattuihin aikaa säästävillä menetelmillä.

Kokeile nyt!

 

Taulukot

Examinaressa meillä on erilaisia kaavioita vastaamaan nopean vastauksen tarpeisiisi. Oletko kokouksessa? Tarvitsetko vastauksen nopeasti? Käytä kaavioitamme ja saa vastaukset suoraan näytöllesi.

Kokeile nyt!

 

Yksittäisten äänten näyttö

Examinaren kyselytyökalun avulla voit nähdä tulosten yhteenvedon, mutta myös tarkastella mitä tahansa ääntä yksityiskohtaisesti. Tulokset voi tulostaa suoraan raporttialueella.

Kokeile nyt!

 

Sulje tulokset pois

Joskus saatat saada ei-vakavia ääniä julkisissa kyselyissä. Se on odotettavissa, sillä jaat linkin kaikille ja koska työskentelemme ihmisten parissa. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, avaa äänestyksestä yksittäiset äänet ja klikkaa "sulje pois”. Järjestelmä huomioi poissuljettujen äänten määrän ja se voidaan sisällyttää loppuraporttiin.

Kokeile nyt!

 

 

Vie tulokset MS Exceliin.

Haluatko saada vastauksesi taulukkomuodossa? Jos näin on, tulet rakastamaan MS Excelin vientitoimintoa. Yhdellä klikkauksella näet tulokset jo muutamassa sekunnissa omalla tietokoneellasi.

Kokeile nyt!

 

Vie tulokset PDF-muotoon.

Tarvitsetko yksityiskohtaisen raportin kyselystä? Mene Examinaren tilillesi ja klikkaa PDF. Saat yksityiskohtaisen raportin kaavioiden kanssa, joka ladataan muutamassa sekunnissa. Examinaren kyselytyökalu opastaa sinua koko matkan.

Kokeile nyt!

 

 

Vie tulokset SPSS:ään.

Teet työtä SPSS:n kanssa? Jos näin on, olet vain yhden klikkauksen päässä kyselysi analysoimisesta SPSS:lla. Meillä on ladattavia tiedostoja ”.sav” ja ”.sps” -muodoissa.

Kokeile nyt!TURVALLISUUS

Me Examinaressa huolehdimme aina palautteestasi. Meillä on ensiluokkainen SSL-salaus ja käytämme turvallisia tietokeskuksia. Emme kuitenkaan lopeta tähän, voimme myös lisätä tilillesi IP-osoitteiden eston, mikäli haluat minimoida admin-alueelle pääsyä.

 • SSL-salaus;
 • IP esto omalla hallitotilillä;
 • Suojatut tietokeskukset ympärivuorokautisen seurannan kanssa;
 • Varmuuskopiointi tunnin välein, mikäli olet poistanut jotain, jonka haluat palauttaa.

Lue lisää

Yksityisyys on ensisijainen huolenaiheemme.

Sinun ja kyselysi vastaajien yksityisyys on asia, jonka otamme vakavasti. Tämän vuoksi emme koskaan tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja vastaanottajistasi evästeiden tai minkään muun ulkopuolisen järjestelmän kautta.
Jos olet huolissasi tietojen tallentamisesta, voit olla varma siitä, että emme kopioi mitään tietoja varmuuskopioita lukuunottamatta ja, että meillä on salassapitopolitiikka niin suurten kuin pienten asiakkaidemme kanssa. Mikäli tämä ei riitä sinulle, allekirjoitamma mielellään kanssasi henkilökohtaisen salassapitosopimuksen, kun palkkaat meidät neuvonantajiksesi.

Lue lisääULKOASU

Millä saat vastaanottajiasi vastaamaan kyselyihisi? Tyylikkäällä muotoilulla tai kaikille ymmärrettävällä toiminnallisuudella? Examinaren kyselytyökalun avulla sinun ei tarvitse valita jompi kumpi! Meiltä löytyy molemmat.

Logotyyppi, kyselyn värit ja muoto, aloitussivu, kiitos-sivu, kirjasinkoko ja monet muut ulkoasun ominaisuudet ovat muokattavissa. Voit antaa mielikuvituksesi lentää ja tehdä kyselystä juuri tarpeitasi vastaavan ilman mitään rajoituksia.

Kokeile nyt!

Oma logo ja muokattava kyselynäkymä.

Käytä omaa logotyyppiäsi ja graafista tyyliäsi yhdellä hiiren klikkauksella tai käytä edistynyttä CSS-muotoilukoodiominaisuutta. Jos muutat logosi, voit päivittää kaikki kyselyt vaihtamalla logotyyppiä yhdestä paikasta. Jos sinulla on projekteja, jotka tarvitsevat erillisen tyylin, voit käyttää sitä erikseen yhtä helposti kuin päätyyliäsi samassa organisaatiossa tai projektissa.

Kokeile nyt!

Kuvaile tutkimuksesi aloitussivulla ja päätä se kiitossivulla.

Jos haluat aloittaa kyselysi yrityksen yleisesittelyllä, aktivoi kyselylomakkeen aloitussivu.

Voit myös käyttää kiitossivua! Se näkyy aina kyselyn lopuksi ja asetetaan kaikille kyselyillesi.

Kokeile nyt!

Huolestuttaako huono näkökyky?

Examinaren avulla pystyt hallitsemaan sitä, kuinka hyvin näet kirjaimet tietokoneesi näytöllä. Kaikilla kyselylomakkeilla on toiminnot huonoa näkökykyä varten. Yhdellä hiiren klikkauksella kaikkien hakulomakkeiden tekstiä voidaan hallita ja laajentaa suurempaan kirjasinkokoon.

Kokeile nyt!KOKONAAN KÄÄNNETTYJÄ JA LOKALISOITUJA KYSELYJÄ SEKÄ KYSELYTYÖKALU.

Examinaren Kyselytyökalu on käännetty yli 25 kielelle ja sitä voidaan käyttää sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle suuntautuvien kirjoitustyylien kanssa. Työkalu toimii tällä hetkellä seuraavilla kielillä, joita voidaan käyttää missä tahansa Examinaren tilissä.

 • Suomi (Finnish)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Kokeile nyt!TARJOAMME SINULLE MYÖS KEHITTÄJÄN OHJELMOINTIRAJAPINNAN.

Järjestelmämme on täysin toimintakykyinen ohjelmointirajapinnan liitännällämme. Sinä tai kehittäjäsi voivat käyttää ohjelmointirajapintaa kyselykutsujen automatisoimiseen, saadaksesi tietoja vastaanottajista tai saadaksesi ääniä sekä yksittäisnäkymänä että yhdessä väestötietonäkymän kanssa.

Voit myös käyttää ohjelmointirajapintaa hallitsemaan puhelintutkimusten jakelua sekä Taikakyselyt™ -palvelua.

Kokeile nyt! Lue lisää kehittäjäosiostamme.